diumenge, 14 de maig del 2017

1A BICICLETADA FAMILIAR DE L'ESCOLA


EL PASSAT DISSABTE 13 DE MAIG VAM CELEBRAR UN DIA MOLT ESPECIAL PER A LA NOSTRA ESCOLA.

      Al matí van reunir-se 56 persones per compartir una estona d'esport en família:
Aquesta iniciativa va nèixer de l'interès de fomentar l'ús diari de la bicicleta pel poble i de crear espais per aquest transport sa i sostenible.  Va ser molt especial veure tantes bicicletes juntes i com tots els participants van gaudir dels carrers sense cotxes.Gràcies a la policia local, vam poder ocupar els carrers amb les bicicletes i  bicicletejar sense perill.

En acabar aquesta bicicletada hem pogut recuperar forces menjant fruita, per gentilesa de la comissió i amb la col·laboració de Servifruit.
Cal dir que vam comptar, durant tot el trajecte, amb un fotògraf que ens ha fet un reportatge meravellós, gràcies!

L'èxit de la proposta ens anima a repetir l'experiència i a fer-la extensiva a tothom, igual que a trobar altres iniciatives saludables que ens facin compartir estones tan magnífiques! Des de la comissió, moltes gràcies a tots i a totes les persones que heu ajudat a fer-ho possible!!!


Però aquí no va acabar la cosa!  A la tarda, la Comissió de festes va agafar el relleu i va seguir amb el muntatge d'una gran festa amb tallers, jocs, exposició dels treballs plàstics de l'escola, berenars de mares i pares de 6è i fruita de la nostra comissió, la participació dels ocatrons i, fins i tot, un espectacle a la plaça Marcelina Monteys que també va ser im-pressionant!

BONA SALUT I BONA FESTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada